Mesin solar laut Weichai WD10 séri (140-240kW)

Pedaran pondok:

Produk mesin gancang-kalebet WP4.1, WP4, WP6, WP7, WD10, WD12, WP10, WP12, WP13, M26, M33, anu utamina dianggo salaku mesin utama sareng mesin bantu kapal-kapal sareng kapal-kapal gancang, kapal panumpang, sareng parahu mancing sareng kapal transportasi walungan darat; Produk mesin sedeng WHM6160 / 170 sedeng, anu utamina dianggo salaku mesin utama, baling-baling listrik sareng mesin bantu pembawa muatan massal, feri mobil / panumpang, kapal jasa publik, kapal dukungan luar negeri, kapal mancing laut, kapal rékayasa, multi kapal tujuan; Produk mesin sedeng CW200 / CW250 / WH620 / WH20 / WH25 / WH28, anu utamina dianggo salaku mesin utama, sareng mesin bantu kapal rékayasa, kapal panumpang, kapal mancing, sareng maskapai kargo; sareng MAN seri L21 / 31, L23 / 30A, L27 / 38, L32 / 40 sareng V32 / 40 produk, anu utamina dianggo salaku mesin utama, baling-baling listrik sareng mesin bantu pembawa muatan massal, kapal rékayasa, multi-tujuan kapal, sareng kapal manajemén lalu lintas laut.


Detil Produk

Tanda Produk

Aman sareng dipercaya
Tipe pigura struktur bantalan utama; kaku tinggi; indéks kinerja kaamanan tinggi
Métode pendinginan cai internal sareng éksternal anu ékspérimén diadopsi, sareng pipa knalpot jaket cai tiasa dipilih, janten manjangkeun umur jasa mesin solar, sareng periode perombakan nyaéta 20000h

Kakuatan anu kuat
Cadangan listrik ageung; cadangan torsi ngahontal 20% -35%
Konfigurasi pompa minyak tekanan tinggi, turbocharger, sareng suntikan bahan bakar dioptimalkeun; gancangan kapal gancang; laju navigasi luhur

Ékonomis sareng hemat bahan bakar
Sistem asupan sareng suplai bahan bakar dioptimalkeun, anu ngalegaan lingkup operasi ékonomi mesin solar
Konsumsi BBM rendah dina kaayaan damel normal, sareng konsumsi bahan bakar minimum nyaéta 195g / kW • h

Nyaman sareng ramah lingkungan
Nguatkeun desain komponén konci, sahingga produkna ditampilkeun ku geter alit sareng low noise
Standar émisi kapal IMOⅡ dicandak

Praktisitas anu kuat
Alat internét LCD tiasa dipilih pikeun ngawas kagancangan, suhu cai, suhu minyak sareng tekanan mesin solar sacara real-time, sahingga ngahontal alarm otomatis tepat waktu sareng lirén nalika parameter ngaleuwihan nilai wates
Modeu gelombang badai ditambihkeun pikeun mastikeun yén mesin kapal moal lirén dina waktos anu kritis sapertos gelombang badai
Aya seueur produk di pasar, sareng cadangan alat-alat cadangna cekap, anu ngajantenkeun pangropéa merenah

Jenis

Opat-stroke, cai tiis, sa-line, turbocharged / turbocharged sareng intercooled

Jumlah silinder

6

Silinder Bore / stroke

126 × 130 (mm)

Kapindahan

9.726L

Tingkat konsumsi minyak

≤0.6g / kW · h

Ribut

99dB (A)

Tingkat konsumsi bahan bakar minimum

195g / kW · h

Laju dianggurkeun

600 ± 50r / mnt

Cadangan torsi

20-35%

Arah rotasi crankshaft
(nyanghareupan tungtung tungtung roda)

Counter-jarum jam

Diménsi
Panjangna × Lebar × Jangkungna / beurat net

Turbocharged 1499 × 814 × 1164 (mm) 1018kg
Turbocharged sareng intercooled, pipa knalpot tipe garing 1447 × 960 × 1211 (mm) 1056kg
Turbocharged sareng intercooled, pipa knalpot jaket cai 1452 × 814 × 1418 (mm) 1056kg

Séri

Modél

Modeu asupan hawa

Dihaturkeun daya kW / Ps 

Laju r / mnt

Modeu dahar suluh

Tingkat émisi

Klasifikasi kakuatan

WD10

WD10C190-15

Turbocharged sareng intercooled

140/190

1500

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C200-21

Turbocharged

147/200

2100

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C218-15

Turbocharged sareng intercooled

160/218

1500

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C240-15

Turbocharged sareng intercooled

176/240

1500

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C240-18

Turbocharged sareng intercooled

176/240

1800

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C278-15

Turbocharged sareng intercooled

205/278

1500

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C278-18

Turbocharged sareng intercooled

205/278

1800

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C278-21

Turbocharged sareng intercooled

205/278

2100

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C300-21

Turbocharged sareng intercooled

220/300

2100

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C312-18

Turbocharged sareng intercooled

230/312

1800

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WD10C326-21

Turbocharged sareng intercooled

240/326

2100

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

Perhatosan: Parameter produk sareng portopolio modél ngan ukur pikeun rujukan. Punten taroskeun ka personalia anu aya hubunganana pikeun inpormasi resmi ngeunaan waktos pangiriman sareng portopolio modél parahu mancing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami