Diesel Generator Set

Produk Weichai seueur dianggo salaku kakuatan cahaya dina perusahaan industri sareng pertambangan, hotél, rumah sakit, kota, tatanén sareng anu sanésna. Salaku kakuatan sélulér atanapi tetep pikeun komunikasi radio, kakuatan sayaga sareng kakuatan darurat pikeun gedong ageung sareng hotél. Produk seueur dianggo dina pertahanan nasional, pengiriman barang, telekomunikasi, minyak bumi, dataran tinggi, jalan karéta sareng anu sanésna.


Pos waktos: Mar-23-2021