Profil Perusahaan

Weifang U-Power Co., Ltd.

Ngeunaan Perusahaan

Weifang U-Power Co., Ltd. mangrupikeun pemasok anu unggul, ngahususkeun dina pembuatan set generator solar, pompa solar set, set pembangkit laut solar, mesin solar sareng alat-alat listrik sanés. Kami parantos ngahijikeun manajemén téknologi, produk anu nyugemakeun sareng tim penjualan anu saé pikeun ngalayanan palanggan. Perusahaan kami ngaliput kawasan sakitar 6.000 méter pasagi. Kami padamelan sakitar 500 anggota staf. Aranjeunna damel kana tilu jalur perakitan otomatis sareng dua jalur pengujian anu maju. Kalayan fasilitas anu saé sareng sumber daya téknologi anu euyeub, seueur produk kami anu nampi bébédaan nasional ti Komite Ilmiah sareng Téknologi Cina.

Weifang U-Power Co., Ltd. mangrupikeun pemasok anu unggul, ngahususkeun dina pembuatan set generator solar, pompa solar set, set pembangkit laut solar, mesin solar sareng alat-alat listrik sanés. Kami parantos ngahijikeun manajemén téknologi, produk anu nyugemakeun sareng tim penjualan anu saé pikeun ngalayanan palanggan. Perusahaan kami ngaliput kawasan sakitar 6.000 méter pasagi. Kami padamelan sakitar 500 anggota staf. Aranjeunna damel kana tilu jalur perakitan otomatis sareng dua jalur pengujian anu maju. Kalayan fasilitas anu saé sareng sumber daya téknologi anu euyeub, seueur produk kami anu nampi bébédaan nasional ti Komite Ilmiah sareng Téknologi Cina.

Kusabab jasa anu sampurna, kualitas anu dipercaya sareng konstan, ogé harga anu wajar, produk kami dipikaresep ku klien ti sakumna dunya. "Sadayana pikeun Palanggan Kami, Sadaya pikeun Kasampurnaan" mangrupikeun aturan adat urang pikeun nungkulan bisnis naon waé. Dina dasar saling nguntungkeun, urang leres-leres ngarepkeun kerjasama sareng klien ti sakumna dunya. Punten kersa ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.

Langkung ti 20 taun pangalaman ékspor sareng Produksi pompa set.

Kuota gancang, waktos pangiriman gancang, mastikeun pisan unggal mesin sateuacan dikantunkeun.

Kami tiasa ngatur jalan transportasi sapertos laut, ku DHL / FEDEX, TNT.

Kami nampi T / T, L / C, Western union jsb seueur istilah pamayaran.

Ngeunaan Tim