Aplikasi

  • Diesel Water Pump Set

    Pompa Diesel Cai Set

    ● Perminyakan, kimia, kadaharan sareng ubar ○ Lingkup jasa anu disayogikeun dina pasar minyak bumi / kimia / kadaharan / farmasi Pengangkutan bahan baku kimia ○ Minuman, anggur sareng ngandung transportasi sedeng korosif ○ Kabeuleum sareng e ...
    Maca deui
  • Marine Engine For Ship

    Mesin Laut Pikeun Kapal

    Produk mesin gancang-kalebet WP4.1, WP4, WP6, WP7, WD10, WD12, WP10, WP12, WP13, M26, M33, anu utamina dianggo salaku mesin utama sareng mesin bantu kapal-kapal sareng kapal-kapal gancang, kapal panumpang, sareng kapal mancing na ...
    Maca deui
  • Diesel Generator Set

    Diesel Generator Set

    Produk Weichai seueur dianggo salaku kakuatan cahaya dina perusahaan industri sareng pertambangan, hotél, rumah sakit, kota, tatanén sareng anu sanésna. Salaku kakuatan sélulér atanapi tetep pikeun komunikasi radio, kakuatan sayaga sareng kakuatan darurat pikeun gedong ageung sareng ...
    Maca deui