AplikasiAplikasi

    video
    Generator disetél
    video
    Mesin kelautan
    video
    Unit pompa cai

tentang Kamitentang Kami

Weifang U-Power Co., Ltd. mangrupikeun pemasok anu unggul, ngahususkeun dina pembuatan set generator solar, pompa solar set, set pembangkit laut solar, mesin solar sareng alat-alat listrik sanés.

logo

Produk unggulanProduk unggulan

FAQFAQ

  • about-us
  • about-us
  • about-us
  • Langkung ti 20 taun pangalaman ékspor sareng Produksi pompa set.
    Produk utama perusahaan kami: mesin solar WEICHAI Marin, bagian mesin weichai, kotak gear sateuacanna / FADA, set pompa cai solar, generator solar.
    Anjeun tiasa nyaritakeun kami kakuatan mesin laut: kw / hp, kagancangan: rpm sateuacan anjeun mesen.
    Anjeun tiasa ngawartosan kami kapasitas pompa cai: m³ / jam, angkat sirah: m, sateuacan anjeun mesen.
    Kuota gancang, waktos pangiriman gancang, mastikeun pisan unggal mesin sateuacan dikantunkeun.
    Kami nampi T / T, L / C, Western union jsb seueur istilah pamayaran.
    Kami tiasa ngatur jalan transportasi sapertos laut, ku DHL / FEDEX, TNT.
    15 taun Alibaba pemasok emas