FAQs

Mimiti. Produksi

1 Sabaraha lami waktos waktos produk normal perusahaan anjeun?

A: Sacara umum, éta bakal nyandak 15 dugi 30 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

2 Naon indikator téknis produk?

A:Kapasitas pompa: m³ / h sirah: m

3 Naha produk anjeun gaduh jumlah pangaturan minimum?

A:MOQ 1 SET

4 Naon total kapasitas produksi perusahaan anjeun?

A:1000 sét unggal bulan

5 Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?

A:100 + jalma, $ 100,0000,00 +

6 Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan kiriman?

A: Leres, kami gaduh uji 100% sateuacan pangiriman.

Kadua. metode pamayaran

1 Naon cara mayar anu tiasa ditampi pikeun perusahaan anjeun?

A:T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar saldo.

2 Naon istilah pangiriman anjeun?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Katilu. Pasar sareng mérek

1. Naha perusahaan ngagaduhan mérek nyalira?

A:U-Kakuatan; (tiasa ngaropea atanapi namina ngarana)

2 Nagara sareng wilayah mana anu diékspor produk anjeun?

A:Peru, Chili, Botswana, Australia, Eropa, Asia sareng Asia Tenggara

3. Naon pasar utama katutupan?

Opat. palayanan

1 Kumaha perusahaan anjeun nyayogikeun layanan purna jual pikeun produk anjeun?

A: 1 taun atanapi 12000 jam kerja jaminan kualitas ti tanggal pengiriman kami gumantung kana produk anu béda sareng sababaraha faktor sanés. (Boh diditu heula).

2 Naon alat komunikasi online perusahaan anjeun?

Alibaba, Wechat, WhatsAPP, Linkedin, Facebook jsb 24 jam online.

3 Naon hotline keluhan sareng alamat email anjeun?

0086 536 222 560; 0086 536 222 690;crownyang@upower09.com.cn; aimee@upower09.com.cn