Pompa Diesel Cai Set

● Perminyakan, kimia, tuangeun sareng ubar
○ Ruang lingkup jasa anu disayogikeun dina pasar minyak bumi / kimia / kadaharan / apoték Transportasi bahan baku kimia ○ Minuman, anggur sareng ngandung transportasi sedeng korosif transportation transportasi cair anu mudah dibakar sareng ngabeledug transmission Pangiriman minyak ringan control kontrol otomatis ○ Ngajalankeun sareng debug
● Suplai cai kota
Perusahaan nyayogikeun konversi konvérsi sareng pasokan cai tekanan konstanta sareng saluran pembuangan, tekanan, suplai cai ketel, cai seuneu sareng alat-alat umum sanés dina bidang pasokan cai pakotaan. Ruang lingkup jasa anu disayogikeun ku pasar cai pakotaan: ○ Suplai cai tekanan tinggi supply Suplai cai tekanan konstan Fire circulation sistem sirkulasi cai HVAC, operasi frékuénsi variabel ○ fasilitas cai kota
● Irigasi sareng konservasi cai
Perusahaan nyayogikeun konversi konvérsi sareng pasokan cai tekanan konstanta sareng saluran pembuangan, tekanan, suplai cai ketel, cai seuneu sareng alat-alat umum sanés dina bidang pasokan cai pakotaan. Kisaran jasa anu disayogikeun ku pasar cai pakotaan; ○ Suplai cai tekanan tinggi constant Pasokan cai tekanan konstan seuneu ○ Sistem sirkulasi cai HVAC operation Operasi frékuénsi frékuénsi facilities fasilitas cai kota
● Perawatan limbah sareng perlindungan lingkungan
Perusahaan nyéépkeun pangeboran, pompa minyak, suntikan cai, ubar cair, cairan suhu luhur sareng handap sareng sagala jinis transportasi cairan sedeng dina minyak bumi, kimia, farmasi sareng lapangan pangan
● Tenaga listrik hidroelektrik
Perusahaan nyéépkeun pangeboran, pompa minyak, suntikan cai, ubar cair, cairan suhu luhur sareng handap sareng sagala jinis transportasi cairan sedeng dina minyak bumi, kimia, farmasi sareng kadaharan.
● Pangwangunan
Perusahaan nyéépkeun pangeboran, pompa minyak, suntikan cai, ubar cair, cairan suhu luhur sareng handap sareng sagala jinis transportasi cairan sedeng dina minyak bumi, kimia, farmasi sareng kadaharan.


Pos waktos: Mar-23-2021