mesin laut

Weichai WD12 series marine diesel engine (220-294kW)

Produk mesin gancang-kalebet WP4.1, WP4, WP6, WP7, WD10, WD12, WP10, WP12, WP13, M26, M33, anu utamina dianggo salaku mesin utama sareng mesin bantu kapal-kapal sareng kapal-kapal gancang, kapal panumpang, sareng parahu mancing sareng kapal transportasi walungan darat; Produk mesin sedeng WHM6160 / 170 sedeng, anu utamina dianggo salaku mesin utama, baling-baling listrik sareng mesin bantu pembawa muatan massal, feri mobil / panumpang, kapal jasa publik, kapal dukungan luar negeri, kapal mancing laut, kapal rékayasa, multi kapal tujuan; Produk mesin sedeng CW200 / CW250 / WH620 / WH20 / WH25 / WH28, anu utamina dianggo salaku mesin utama, sareng mesin bantu kapal rékayasa, kapal panumpang, kapal mancing, sareng maskapai kargo; sareng MAN seri L21 / 31, L23 / 30A, L27 / 38, L32 / 40 sareng V32 / 40 produk, anu utamina dianggo salaku mesin utama, baling-baling listrik sareng mesin bantu pembawa muatan massal, kapal rékayasa, multi-tujuan kapal, sareng kapal manajemén lalu lintas laut.