pompa cai disetél

D type clean water multistage pump

Pompa multistage horisontal tipe D nyaéta pompa sentrifugal multistase sedot tunggal. Pikeun nganteurkeun cai bersih atanapi cairan sanés anu mirip dina sipat fisik sareng kimia kana cai. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngangkut cai panas, minyak, média korosif atanapi abrasif ku ngarobih bahan bagian aliran pompa, bentuk panyegelan sareng ningkatkeun sistem pendinginan. Palaksanaan produk tina JB / T1051-93 "jenis pompa centrifugal cai multi-tahap sareng parameter dasar" standar.