Mesin solar laut Weichai WP12 seri (295-405kW)

Pedaran pondok:

Produk mesin gancang-kalebet WP4.1, WP4, WP6, WP7, WD10, WD12, WP10, WP12, WP13, M26, M33, anu utamina dianggo salaku mesin utama sareng mesin bantu kapal-kapal sareng kapal-kapal gancang, kapal panumpang, sareng parahu mancing sareng kapal transportasi walungan darat; Produk mesin sedeng WHM6160 / 170 sedeng, anu utamina dianggo salaku mesin utama, baling-baling listrik sareng mesin bantu pembawa muatan massal, feri mobil / panumpang, kapal jasa publik, kapal dukungan luar negeri, kapal mancing laut, kapal rékayasa, multi kapal tujuan; Produk mesin sedeng CW200 / CW250 / WH620 / WH20 / WH25 / WH28, anu utamina dianggo salaku mesin utama, sareng mesin bantu kapal rékayasa, kapal panumpang, kapal mancing, sareng maskapai kargo; sareng MAN seri L21 / 31, L23 / 30A, L27 / 38, L32 / 40 sareng V32 / 40 produk, anu utamina dianggo salaku mesin utama, baling-baling listrik sareng mesin bantu pembawa muatan massal, kapal rékayasa, multi-tujuan kapal, sareng kapal manajemén lalu lintas laut.


Detil Produk

Tanda Produk

Aman sareng dipercaya
Desain kakuatan-kuat bagian struktural sapertos blok mesin, piston sareng bantalan rungkun mastikeun reliabiliti mesin solar dina tekenan ledakan tinggi
Pikeun turbocharger, starter, tekanan tinggi pompa minyak sareng bagian penting sanésna, panyadia unggulan global dianggo
Tahan tés katahanan anu paling ketat sareng penilaian; mastikeun reliabiliti bagian konci sareng komponenana; sareng période overhaul tina sadaya mesin langkung ti 20000h
Sistem diagnosis diri anu sampurna, modeu panyalindungan kagagalan anu sampurna, sareng stratégi kontrol anu aman

Kakuatan anu kuat
Kontrol anu akurat ku unit kontrol éléktronik, tekanan suntikan tinggi, turun naek leutik puteran, sareng kakuatan anu kuat
Desain low-speed sareng torsi tinggi kalayan cadangan torsi 25% -35%, réspon gancang, sareng kanaékan gancang

Ékonomis sareng hemat bahan bakar
Hukum suntikan bahan bakar dioptimalkeun, tekanan suntikan bahan bakar, jumlah suntikan bahan bakar sareng waktos suntikan bahan bakar dikontrol sacara akurat, BBM sapinuhna atomisasi, sareng tingkat konsumsi bahan bakar minimum nyaéta 191g / kW • jam

Nyaman sareng ramah lingkungan
Éta tiasa ngawujudkeun sababaraha suntikan sapertos pre-injection sareng post-injection, sareng noise sareng geter dikirangan 20% dibandingkeun sareng sistem pompa mékanis
Pipa knalpot jaket cai sareng pipa buntut jaket cai dipaké pikeun ngirangan suhu kompartemen mesin
Standar émisi kapal IMOⅡ dicandak

Praktisitas anu kuat
Alat internét LCD, isolator geter, sareng pompa sumur minyak anu diteken tiasa dilengkepan pikeun nyumponan sarat konsumén anu béda
Saringan hawa horisontal sareng turbocharger tukang ngirangan jangkungna sadaya mesin sareng ngagampangkeun tata ruang kompartemen mesin
Strategi kontrol anu béda disaluyukeun numutkeun sarat kinerja anu béda
Nampi / ngaluarkeun sababaraha sinyal pangendali, anu nyumponan sarat pikeun kontrol otomatis

Jenis

Opat-stroke, cai tiis, sa-line, turbocharged sareng intercooled

Jumlah silinder

6

Silinder Bore / stroke

126 × 155 (mm)

Kapindahan

11.596L

Tingkat konsumsi minyak

≤0.5g / kW · h

Ribut

100dB (A)

Tingkat konsumsi bahan bakar minimum

191g / kW · h

Laju dianggurkeun

600 ± 50r / mnt

Cadangan torsi

25-35%

Arah rotasi crankshaft 
(nyanghareupan tungtung tungtung roda) 

Counter-jarum jam

Diménsi
Panjangna × Lebar × Jangkungna / beurat net

Pompa mékanis 1695 × 858 × 1385 (mm) 1200kg
Pompa anu dikawasa éléktronik sareng turbocharger tukang 1683 × 928 × 1264 (mm) 1200kg

Séri

Modél

Modeu asupan hawa

Daya anu dinilai 
kW / Ps

Laju
r / mnt

Modeu dahar suluh

Tingkat émisi

Klasifikasi kakuatan

WP12

WP12C400-18

Turbocharged sareng intercooled

295/400

1800

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WP12C450-21

Turbocharged sareng intercooled

330/450

2100

Pompa mékanis

IMOⅡ

P1

WP12C500-21

Turbocharged sareng intercooled

368/500

2100

HPCR

IMOⅡ

P2

WP12C550E212

Turbocharged sareng intercooled

405/550

2100

HPCR

IMOⅡ

P3

Perhatosan: Parameter produk sareng portopolio modél ngan ukur pikeun rujukan. Punten taroskeun ka personalia anu aya hubunganana pikeun inpormasi resmi ngeunaan waktos pangiriman sareng portopolio modél parahu mancing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami