Sadaya séri Turbocharger

Pedaran pondok:

Weichai Power After-market Co., Ltd. mangrupikeun saluran resmi pikeun Weichai nawiskeun bagian mesin otentik pikeun pasar domestik. Ngandelkeun mérek Weichai Power, sistem manajemén IT anu maju, sareng jasa téknis, Weichai parantos ngawangun jaringan layanan penjualan bagian Weichai anu unik, dinamis sareng gancang-ngembang ngalangkungan manajemén saluran anu sah. Perusahaan ayeuna ngagaduhan 85 agén umum régional (gudang tengah) bagian penjualan, ogé langkung ti 7.000 pusat layanan perawatan khusus Weichai di penjuru nagara, anu tiasa nyayogikeun jasa pameseran bagian anu merenah sareng gancang pikeun mayoritas pangguna Weichai.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Weichai Power After-market Co., Ltd. mangrupikeun saluran resmi pikeun Weichai nawiskeun bagian mesin otentik pikeun pasar domestik. Ngandelkeun mérek Weichai Power, sistem manajemén IT anu maju, sareng jasa téknis, Weichai parantos ngawangun jaringan layanan penjualan bagian Weichai anu unik, dinamis sareng gancang-ngembang ngalangkungan manajemén saluran anu sah. Perusahaan ayeuna ngagaduhan 85 agén umum régional (gudang tengah) bagian penjualan, ogé langkung ti 7.000 pusat layanan perawatan khusus Weichai di penjuru nagara, anu tiasa nyayogikeun jasa pameseran bagian anu merenah sareng gancang pikeun mayoritas pangguna Weichai.

Ngaran Produk

Turbocharger

Merek

KANGYUE

Kisaran aliran

 0.10-0.35kg / s

 Babandingan

3.0

 Kakuatan anu diadaptasi

 80-180KW

Kapindahan anu tiasa diadaptasi

 5.5-10L

Beurat

12kg

Bungkus szie

320 * 300 * 280

sertifikasi

ISO9001

warna

Pérak

MOQ

1 sapotong

Bagian No.

612601110433

Ngepak

Karton

Balanja

Palabuhan Qingdao

Aplikasi

Mesin Weichai Deutz 226B; mesin 6114; CA6DE3; 6105 séri;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami