Gasket sirah silinder

Pedaran pondok:

Weichai Power After-market Co., Ltd. mangrupikeun saluran resmi pikeun Weichai nawiskeun bagian mesin otentik pikeun pasar domestik. Ngandelkeun mérek Weichai Power, sistem manajemén IT anu maju, sareng jasa téknis, Weichai parantos ngawangun jaringan layanan penjualan bagian Weichai anu unik, dinamis sareng gancang-ngembang ngalangkungan manajemén saluran anu sah. Perusahaan ayeuna ngagaduhan 85 agén umum régional (gudang tengah) bagian penjualan, ogé langkung ti 7.000 pusat layanan perawatan khusus Weichai di penjuru nagara, anu tiasa nyayogikeun jasa pameseran bagian anu merenah sareng gancang pikeun mayoritas pangguna Weichai.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Weichai Power After-market Co., Ltd. mangrupikeun saluran resmi pikeun Weichai nawiskeun bagian mesin otentik pikeun pasar domestik. Ngandelkeun mérek Weichai Power, sistem manajemén IT anu maju, sareng jasa téknis, Weichai parantos ngawangun jaringan layanan penjualan bagian Weichai anu unik, dinamis sareng gancang-ngembang ngalangkungan manajemén saluran anu sah. Perusahaan ayeuna ngagaduhan 85 agén umum régional (gudang tengah) bagian penjualan, ogé langkung ti 7.000 pusat layanan perawatan khusus Weichai di penjuru nagara, anu tiasa nyayogikeun jasa pameseran bagian anu merenah sareng gancang pikeun mayoritas pangguna Weichai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami