Sh (S) seri pompa sentrifugual dua tahap sedot

Pedaran pondok:

Seri Sh (S) mangrupikeun tahap pompa dua-suction axial-split pompa sentrifugual anu dirancang pikeun nganteurkeun cai bersih atanapi cairan similai anu sipat fisiochemicalna sami sareng cai bersih dina suhu di handap dina 80 C. pompa kalebet tipe A strucure ( bantalan bola) atanapi struktur tipe B (bantalan geser).

Pompa struktur tipe A sareng pipa pendingin tiasa dianggo pikeun ngompa cai panas handapeun 130 C. cai bécék anu ngandung lisah sareng kokotor tanpa serat anu panjang tiasa diangkut upami bahan impeller, segel sareng poros leungeun baju dirobih. Segel aci ngadopsi umumna lemes pakéan kelenjar. Éta tiasa dipasang anjing laut mékanis pikeun nyumponan sarat khusus.


Detil Produk

Tanda Produk

Seri Sh (S) mangrupikeun tahap pompa dua-suction axial-split pompa sentrifugual anu dirancang pikeun nganteurkeun cai bersih atanapi cairan similai anu sipat fisiochemicalna sami sareng cai bersih dina suhu di handap dina 80 C. pompa kalebet tipe A strucure ( bantalan bola) atanapi struktur tipe B (bantalan geser).

Pompa struktur tipe A sareng pipa pendingin tiasa dianggo pikeun ngompa cai panas handapeun 130 C. cai bécék anu ngandung lisah sareng kokotor tanpa serat anu panjang tiasa diangkut upami bahan impeller, segel sareng poros leungeun baju dirobih. Segel aci ngadopsi umumna lemes pakéan kelenjar. Éta tiasa dipasang anjing laut mékanis pikeun nyumponan sarat khusus.

Tipe Pompa Pompa tunggal séntral ganda-sedot pompa sumbu-belah
Pompa Sealing Segel bungkus, segel mékanis
Rentang Kamampuh 112m3 / h ~ 12000m3 / h
Rentang Sirah 8,7 m ~ 140 m
Inlet / Outlet diaméterna 6 "(150mm) ~ 32" (800mm)
Laju Rotary 1450rmp / 2900rpm / 485rpm / 730rpm / 970rpm
NPSH (r) 2.5m ~ 8.7m
Bagian Ngompa Casing, Panutup pompa, Impeller, Poros, Dobel sealing sealing

Poros leungeun baju, Bantalan jsb

Sertipikat ISO9001: 2008, CE
Kakuatan 37 ~ 1150kw

♦ Pangwangunan

♦ Industrial

♦ Kotamadya

♦ Pertanian

♦ Tambang

♦ Dewatering

♦ Limbah Industri

♦ Kotor

♦ Sawah Minyak

♦ Pétrokimia

♦ Mills Kertas

♦ Ngolah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami