Lampu Hi-speed Kelautan Gearbox

Pedaran pondok:

Produk laut perusahaan kalebet girboks laut, kopling hidrolik, transmisi hidrolik sareng CPP, FPP, trowongan torowongan sareng azimuthing thruster, anu seueur dianggo dina perikanan, angkutan, damel, parahu khusus, kapal laut ageung kakuatan sareng sajabana. Produk parantos disatujuan ku CCS, BV, GL, LR, ABS, NK, DNV, RS sareng KR Klasifikasi Masarakat. Kamampuh pangwangunan sareng manufaktur perusahaan dina posisi kalungguhan di nagara éta. Éta nyusun 5 standar nasional sareng industri sapertos JB / T9746.1-2011 Kaayaan Téknis tina Gearbox Kelautan, GB / T 3003-2011 Gearbox Mesin Diesel Kecepatan Sedeng. Produk kumplit dina spéktrum modél, kapasitas pangiriman kakuatan dibasajankeun 10kW ~ 10000kW, di mana, GW-series gearbox laut kakuatan-ageung sareng gearbox yacht transmisi sudut handap aya dina tingkat internasional.


Detil Produk

Tanda Produk

HCQ / HCA / HCM / HCV series light-speed tinggi girboks laut dikembangkeun ku perusahaan didesain kakuatan dugi ka 20kW ~ 2300kW, rasio sakitar 1.5 ~ 3.5: 1 sareng kumplit dina spésifikasi. Produk kalayan kode 'Q' nyaéta perumahan perumahan besi cor, kalayan perumahan 'M' aluminium sareng 'A' sareng 'V' kalayan struktur transmisi sudut handap. Produk ieu ngaraos pangsa pasar tinggi, seueur dianggo dina sababaraha kapal pesiar, parahu lalu lintas, parahu panumpang. Desain produk sareng kamampuan manufaktur aya dina tingkat maju nasional sareng tingkat internasional. Fitur utama: 1. fungsi Milik kopling & de-kupling, réduksi gancang sareng dorong baling-baling dorong; 2. Kompak dina strukturna, leutik dina polumeu sareng beurat beuratna; 3. Kacepetan input tinggi dipeunteun sareng pembuatan presisi tinggi; 4. kinerja mesin-lengkep Alus, noise lemah sareng Geter leutik; 5. Cocogkeun mesin solar gancang-gancang, utamina dianggo dina parahu-per-speed-speed alit; 6. Larapkeun kontrol mékanis sareng otomatis, sadar kontrol lokal na kontrol jarak jauh tina gearbox.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami