IS (ISR) séri tahap tunggal pompa sentrifugal tunggal-sedot

Pedaran pondok:

Rangkaian pompa ieu mangrupikeun pompa sentrifugal cantilever tunggal tahap sedutan pikeun pangiriman cai bersih sareng cairan tanpa korosif, didesain sareng didamel saluyu sareng standar internasional ISO2858. Séri kaasup 34 modél dasar sareng 242 spésifikasi anu diala ku motong impeller sareng ngarobih kagancangan. Segel aci gaduh dua jinis pakéan kelenjar lemes sareng laut mékanis. Bagian utama pompa umumna didamel tina beusi tuang abu sareng baja karbon bermutu tinggi, ogé tiasa dianggo aci stainless steel sareng impeller tambaga gumantung kana aplikasina. Pompa IS tiasa dianggo pikeun ngangkut médium dina suhu handapeun 80 ℃, suhu sedeng séri IH dugi ka 130.


Detil Produk

Tanda Produk

Rangkaian pompa ieu mangrupikeun pompa sentrifugal cantilever tunggal tahap sedutan pikeun pangiriman cai bersih sareng cairan tanpa korosif, didesain sareng didamel saluyu sareng standar internasional ISO2858. Séri kaasup 34 modél dasar sareng 242 spésifikasi anu diala ku motong impeller sareng ngarobih kagancangan. Segel aci gaduh dua jinis pakéan kelenjar lemes sareng laut mékanis. Bagian utama pompa umumna didamel tina beusi tuang abu sareng baja karbon bermutu tinggi, ogé tiasa dianggo aci stainless steel sareng impeller tambaga gumantung kana aplikasina. Pompa IS tiasa dianggo pikeun ngangkut médium dina suhu handapeun 80 ℃, suhu sedeng séri IH dugi ka 130.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami