Serial HC Gearbox Kelautan

Pedaran pondok:

Produk laut perusahaan kalebet girboks laut, kopling hidrolik, transmisi hidrolik sareng CPP, FPP, trowongan torowongan sareng azimuthing thruster, anu seueur dianggo dina perikanan, angkutan, damel, parahu khusus, kapal laut ageung kakuatan sareng sajabana. Produk parantos disatujuan ku CCS, BV, GL, LR, ABS, NK, DNV, RS sareng KR Klasifikasi Masarakat. Kamampuh pangwangunan sareng manufaktur perusahaan dina posisi kalungguhan di nagara éta. Éta nyusun 5 standar nasional sareng industri sapertos JB / T9746.1-2011 Kaayaan Téknis tina Gearbox Kelautan, GB / T 3003-2011 Gearbox Mesin Diesel Kecepatan Sedeng. Produk kumplit dina spéktrum modél, kapasitas pangiriman kakuatan dibasajankeun 10kW ~ 10000kW, di mana, GW-series gearbox laut kakuatan-ageung sareng gearbox yacht transmisi sudut handap aya dina tingkat internasional.


Detil Produk

Tanda Produk

HC-series gearbox laut anu dikembangkeun ku perusahaan nyaéta kakuatan sakitar 10kW ~ 3000kW, rasio sakitar 1.5 ~ 20: 1, lengkep dina spésifikasi, pangsa pasar tinggi, seueur dianggo dina kapal anu dimuat beurat sapertos transportasi, perikanan sareng rékayasa kapal. Desain produk sareng kamampuan manufaktur aya dina tingkat internasional anu maju sareng tingkat lanjut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami